Kemisk peeling

Stram din hud op med en kemisk peeling

Vi tilbyder vores kemiske peelinger fra verdens kendte mærke Dermaceutic som har en klinisk veldokumenteret effekt på huden.

Ifølge lovgivningen må peeling med pH på 3 eller under 3, kun udføres af sygeplejeske eller speciallæge.

Huden fungerer som en elastik, der over årene mister noget af sin spændstighed. Derfor kan det være en god idé at pleje sin hud med en mere dybdegående behandling, som går ind og arbejder med huden på en effektiv måde.

Kemisk peeling går ind og aktivt fremskynder hudens naturlige peelings proces. Dette gøres ved at fjerne døde hudceller. Ved at gøre dette dannes der hurtigere friske hudceller, som bidrager til en sundere og smukkere hud.


Glow & Go tilbyder 3 forskellige peeling behandlinger:

  • MELA PEEL FORTE
    -Reducerer pigmentpletter, melasma og ujævnheder.
  • MASK PEEL
    -Reducerer akne, betændte hårsække, overproduktion af talg og olieret hud.
  • MILK PEEL
    -Forbedrer tilstanden ved “sandpapirhud”. Stimulerer dannelsen af nyt kollagen og forbedrer fine linjer og rynker.

Hvis du går rundt med eksempelvis solskader, rynker, ar eller lignende, så kunne en kemisk peeling være en god måde at opfriske din hud på. Gældende for denne behandling, er en forkonsultation inden behandlingen kan foretages.

Efter endt behandlingen anbefaler vi altid Dermaceutic hudplejeserie, som passer til den ønskede peeling. Cremerne benyttes før og efter peeling, for at opnå det bedste resultat.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig en snak omkring, hvorvidt denne behandling ville være noget for dig.

For denne behandling, læs venligst patientinformationen nedenfor.

Fra

Dkk1400.-
Del Behandlingen