Skinpen behandling

Få en smukkere hud på en hurtig, sikker og effektiv måde

Du behøver ikke et ansigtsløft for at se yngre ud.

SkinPen er den første mikroneedling-enhed som er klinisk veldokumenteret og godkendt af FDA1med CE-mærke og ISO-certificering.

SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader, for derved at stimulere hudens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskader.

Behandlingen stimulerer huden til at minimere rynker, acne-ar, solskader, strækmærker samt pigmentforandringer. Resultatet vil være en effektiv genopbygning af arvævet, hvor din hudstruktur forbliver intakt og forbedret.

Behandlingen er egnet til alle hudtyper. Du vil opleve et synligt resultat, allerede efter 3 behandling.


Før behandling:

For at mindske eventuelle ubehag under behandlingen, anbefaler vi at du får en bedøvelsescreme på 20 min før din behandling.

Bivirkninger:

Efter behandlingen kan huden være let lyserød til rød, og kan minde om en let til moderat solskoldning. Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed, ru hud, stramning i huden, rødme, kløe, afskalning, ubehag, ømhed og en brændende fornemmelse.

Disse symptomer går dog over med tiden uden yderligere komplikationer.

Efterbehandling:

Du får udleveret en cream til hjemmebrug i 5 dage efter din behandling. Creamen er med til at få huden til at genopbygge dens naturlige collagen og struktur.

Dkk1500.-
Del Behandlingen