Om os

Glow & Go

Er en lille intim skønhedsklinik med speciallæge, som holder til på Valby langgade 195. Klinikken åbnede i april 2021.

Vores speciale er ansigtsbehandlinger, permanent hårfjerning, kropsbehandlinger og kemiske peelinger.

Vores ambitioner er at skabe professionelle resultater til overkommelige priser alle kan være med på, derfor vil du i Glow and Go kun møde højt specialeuddannet personale, som udfører den behandling du ønsker.

klinikken består af ejer og kosmetolog Behani Shafi, specialuddannet og kosmetiske sygeplejerske, Tanya Tahani Shafi og Speciallæge i dermatologi, Peter Wendelboe. Hos Glow and Go lægges dit behandlingsforløb individuelt for at sikre at du, som klient for opfyldt dine ønsker.

I klinikken er vi som nogle af de få i København, dem der bruger det verdenskendte Dermaceutic, som er dermatologiske produkter.

Derudover arbejder vi også med Yellow rose, der er kendt for deres rene produkter, som af lavet af blomster til at kunne skabe resultater til en overkommelig pris alle kan være med på.

Hos Glow and go ønsker vi at behandle vores klienter, som vi selv vil blive behandlet. Derfor har vi kun det nyeste og bedste veldokumenteret udstyr i klinikken.

Vi videreuddanner os løbende, så vi kan tilbyde de samme behandlinger, som de største klinikker i Danmark til en bedre pris i vores lille intime og hyggelige klinik.


Vi glæder os til at byde dig velkommen hos

Glow and Go.

Klinikejer Bahani Shafi

Udtalelser

Feedback fra vores kunder

“Jeg fik en fremragende ansigtsbehandling. De kan helt klart anbefales. De har god services, og de gør deres ting med hjertet. Dette er ikke reklame, men kun en anbefaling baseret på egen oplevelse.”

Fremragende ansigtsbehandling

— @mo_backa

“Jeg fik lavet min første behandling af mesoterapi af dygtige og sødeste Bahani. Tag ind til Bahani og få en glød der holder LONG-TIME!! Selv når du lige er stået op, efter 2 års arbejde uden en ferie ligesom mig.”

En behandling der holder

— @Sarahnivikka

Populære Behandlinger